Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bunlar üzere âdem trafiğinin bir küme ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an engelsiz olması insanoğluın çıkışını yangın kapısı kolaylaştırır.

Yangın kapıları yararlanma kayranına göre, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları sahaı vazgeçme kılmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan Yangın kapısı istanbul ve yönlendirmelerle palas kullanıma mevla olan kapılar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Biricik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hemen yalnız her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B Yangın kapısı istanbul ve C olarak sınıflandırılır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page